17 Maj 2016
Hej på er!! Saknat mig? 
 
Det var åter igen otroligt längesen jag skrev här, varför blir det alltid så då är ju frågan? Svar: Jag har ingen aning, finns väl ingen passion till att blogga längre skulle jag kunna tro, men jag lever iallafall tack och lov. JAG ÖVERLEVDE APRIL, även fast ja inte trodde jag skulle göra det där ett tag, skämt o sido. 
 
Veckorna har flutit på som vanligt, träffat lite kompisar, sökt jobb o ja vardagssaker helt enkelt! Tog vara på de underbara soldagarna vi fick i början av Maj, drömmigt. Igår så va de 9 månader sedan jag tog mitt pick och pack o flyttade hit ner också. De känns sjukt men samtidigt ett av de bästa besluten jag tagit!
 
 
 
Om drygt tre veckor så återvänder jag till norrland föresten!!! Denna gång för att min kära lillasyster Amanda går ut skolan o tar studenten, hur sjukt egentligen? Känns ju som att det var igår man själv stod där på trappen och skrek eller hoppade runt o dansade på flaket till redan sönderspelade låtar samt Summer of 69. Jag måste erkänna att jag saknar det ibland, gymnasiet, klassen, vännerna, studenten, alla fester, tiden. Men när man väl va där så längtade man bara tills skolan skulle vara klar o få bli "fri". Nä mina barn, ta vara på studenttiden, va inte så full att du glömmer studentdagen, dansa tills fötterna blöder och ha så roligt du kan.
 
En inflik nu när vi ändå snackar skola, men Biggan, om du fortfarande klickar in här så vill jag säga att jag saknar dig, du var den bästa mentor man kunde önska sig. Jag hoppas du verkligen njuter gärnet av din "After work" för den är du verkligen värd.
 
Ja justja vi snackade om att ja skulle upp till Övik igen, hehe ops sidospår men har så mycket jag vill berätta!!! Åker iallfall upp 9-12 Juni. Innan ja avslutar måste jag också skriva att jag fick ett till kusinbarn för lite mer än en vecka sedan. Är verkligen så glad för min kusin och hennes mans skull. Grattis älskade ni till sötnosen!
 
Nä Empan nu äre slutbabblat. På återseende, vi ses när vi ses! Puss o Kram skumbanan