6 år sedan
Har under kvällen funderat och kom fram till detta. Under en väääldigt lång tid, skulle kunna tro det är sedan 2007 så har jag mått extra dåligt eller känt mig väldigt nere under våren, januari - april allt som oftast. Ni som känner mig, ni vet att det har hänt otroligt jobbiga saker under denna period flera år i rad. 2007 dog farmor, som är en person jag stod otroligt nära. 2008 brann huset ner till grunden, 2009 brann garaget ner osv.
 
Men för 6 år sedan, då var jag 14 år, kan det ha varit vårterminen i 8an? Jo det stämmer nog, de var nog jobbigaste tiden under hela min skolgång, blev utfryst av människor jag trodde var mina vänner, blev lurad på internet, hade typ bara kompisar på internet, dvs typ MSN där man hängde? Eller ja en vän hade jag väl men denna tjej hade inget bra inflytande alls om jag tänker efter.
 
Aja hur som helst, allt dedär, plus att man kommit in i puberteten o det va allmänt mycket förändringar, plus familjetjaffs aja jag mådde verkligen värdelöst, utvecklade en ätstörning, ville ta mitt liv, övervägde faktist flera gånger att jag skulle göra det? Blir så ledsen när jag tänker efter, vad har jag gjort för att förtjäna det? Så var det iallafall allt höll på o släcka denna lilla 14åriga osäkra tjejs liv. Nu är det 6 år sedan och idag är jag så glad att jag inte lyckades avsluta allt, för då hade jag aldrig fått veta att denna mörka tid blir ljusare med tiden.
 
De finns födelsedagar som är positiva dessa månader, jag tog körkort under denna period, träffade personer jag verkligen bryr mig om. Det gäller att fokusera på de positiva, men kommer alltid ha problem med två högtider under denna tidsperiod, det är påskafton o sista april aka valborgsmässoafton. Kommer nog alltid ha problem med dessa.
 
Åter till nutid, inte heller denna period detta år har varit speciellt lätt, men det handlar om att se det positiva framför det negativa. Har träffat en så vansinnigt fin människa, en sån som får en o må bäst utan att ens försöka ni vet? Sen så mår jag ändå relativt bra trots omständigheterna, vilka jag inte kommer skriva ut här. 
 
Är de någon stackare som lyckats kämpa sig igenom detta inlägg ska du ha en klapp på axeln, starkt jobbat och jag hoppas att jag inte slösade bort dedär minuterna av ditt liv med mitt drabbel nä här kommer lite gamla och nya bilder som ni får njuta av, haha joke. Vi hörs när vi hörs, puss o kram/ Em
 
-  bild ett är en glad tjej, inte gammal alls. Där va antagligen mina största bekymmer vad ja skulle spela för dataspel.
- Bild två, där har ni den osäkra 14årligen, färgat hår i hopp om att hitta min identitet? Ja vad vet jag.. Lycklig var jag då inte, grät mig nog till sömns nästan varje kväll.
- Bild tre och fyra, nutid, tjugoåringen som lärt sig av sina forna misstag och formats utav dem. En helt annan människa än på bild två.