Höst
Är fullständigt värdelös på att hålla denna lilla blogg uppdaterad. Har om två dagar bott här nere en månad(?) hur fort går inte tiden? Kan säga att jag hunnit med en hel del på denna korta tid. Har fått i ordning i lägenheten så ska väl bjuda på lite bilder så småningom! 
 
Annars då? Jag skulle ha börjat inskolning på mitt jobb idag men är sjuk så de hela blev uppskjutet,  lite grejer o göra i skolan men utöver de så leker livet. Jag gör de ja känner för o mår ba allmänt bra, om man bortser från att jag har feber osv för tillfället. 
 
Ska inte förneka att jag saknar norrland dock, främst vänner. Fan vad jag saknar er, finafina ni. Jag hoppas ni läser detta o tar åt er. Saknar mina gamla arbetskamrater, min familj, faster, fasters sambo, alla katter, älsklings mormor <3 mina systrar o alla andra. Det känns verkligen konstigt att inte kunna träffa er när jag vill. Men vafan, nångång måste man ju lämna boet och fan vad jag trivs här ändå. Om man bortser från att de lever om lite mer än vad ja är van och är kallare än på Antarktis.
 
Har skaffat mig lite friends med, så jag är inte helt ensam, bara nästan haha skämt o sido. Till helgen vankas bröllop för min näst äldsta kusin, sååå roligt! Beställde hem klänning i fredags så hoppas den blir bra. Får även träffa mitt kusinbarn i helgen, o min släkt på pappas sida, kommer bli super mysigt.
 
Känns som att jag bara babblar en massa, inget makes sence liksom? Men nu vet ni lite mer än innan ni började läsa, de är ju bra? Haha. Nä nu ska denna sjukling pallra sig upp från soffan och värma lite enchiladas som hon ställde sig o gjorde tidigt imorse. Vi hörs när vi hörs. Puss 
 
På instagram uppdaterar jag betydligt oftare, så vill ni bli mer uppdaterade än vad ni blir här så följ mig där! Ni hittar mig på "emelienygren".