Håll bara käften
Vill nu klargöra lite saker, för det första så handlar det inte om okunnighet om man kör av vägen, krockar, voltat osv. 9 gånger av 10 handlar det om otur. Ren jävla otur. Sen så då denna händelse är relativt nyhänd så är det verkligen inte läge att skämta om det. Trots att jag klarade mig utan allvarliga ytliga skador, inga brutna ben o inga trasiga organ så är mitt psyke rätt skadat. Det är ett trauma att volta med en bil, jag får obehagskänslor när jag sitter bakom ratten på grund av detta, blir liksom illamående och vill egentligen bara fly. Så snälla, visa lite respekt så är ni snälla.
 
Igår var vi iallafall och vände på bilen och fick hjälp av en kompis till pappa att få hem den. Väl där o ska vända på bilen så ser pappa att de är några plattskallar som varit där o tömt bilen på bensin. Alltså vissa människor? Aja åter till saken, vi tog iallafall hem bilen för o se om man kunde laga den på något sätt men dessvärre så var det för mycket skador så bilen kommer skrotas. Känns surt som fan men är glad att jag lever. 
 
Har som jag sagt tidigare inte förstått hur nära de var att gå åt helvete, hade bilen landat lite mer åt höger hade jag varit död, lite mer åt vänster hade jag suttit i rullstol eller varit inlagd på sjukhuset ännu med omfattande skador. Är så jävla tacksam att jag lever. Sinnessjuk tur precis när de behövdes, borde kanske köpa mig en lott.