Where have you been?
Jag har heelt glömt att blogga. Har hunnit fylla år o fira nyår, jobbat och blivit sjuk sedan jag skrev senast. Inte sådär super mycket så ni har inte missat något. 
 
På min födelsedag fick jag två eva solo glas till så gamlingen växer sakta men säkert. Förutom det fick jag en bok, en yogamatta, pengar, ljus från yankee candle samt ett presentkort på kicks! Hade en super bra födelsedag trots att ja kände mig lite småhängig.
 
Appropå något helt annat så funderar jag på att färga tillbaks mitt hår till någon fin blond, är sugen på beigeblond med inslag av någon slags sombre för att få lite liv i håret helt enkelt. Men känner jag mig själv rätt så kommer jag inte orka den närmsta månaden utan detta blir nog ett projekt jag kör igång med när utväxtem börjar bli lite för lång eller helt enkelt om jag bara får ett ryck. Ni lär märka. Dock trivs ja bra i dehär röda men de är så drygt att underhålla.
 
Nä nu ska jag ta o käka lite "mellanmål" för att sedan traska ut i kylan för o hämta posten innan jag ringer och beställer pizza som får bli dagens middag. Eller jag tror jag ska käka kebabrulle. Om ni ville veta haha.
 
Imorrn är jag ledig men på onsdag-fredag vankas jobb igen. Så vi ser när jag orkar slänga upp något här!