Tips - shai
 
 
 
Eftersom att jag varit frånvarande ett bra tag så tänkte jag idag skriva ett inlägg och tipsa om ett av mina bästa inköp någonsin, nästan. Vad detta kan vara ser ni antagligen på bilderna ovan. Just precis, en rakhyvel. I somras tror jag det var så surfade jag runt lite och stötte på ett blogginlägg på någon blogg där denne skrivit om just dessa rakhyvlar. Shai är en rosa rakhyvel med ergonomiskt grepp, rakhuvudena till denna har sex stycken blad, de är otroligt flexibla och har en remsa med aloe vera, lavendel, vitamin E. Rakbladen kommer i små askar vilket jag tycker är jätte bra då man behöver ha med sig dessa någonstans etc. 
 
Jag tycker att denna rakhyvel är hur bra som helst, går att raka överallt, den glider lätt över huden och det är i princip omöjligt att skära sig!
 
Vill du också ha denna super-hyvel så tycker jag att du ska gå in på http://www.shai.se/ och beställa hem en! Själva rakhyveln är gratis (man får även en hållare man kan sätta på väggen i duschen) men det tillkommer en kostnad på 49kr för frakten. När du köper denna blir du automatiskt preumerant på rakblad till hyveln. Denna går självklart att avsluta. Man kan även styra lite själv när man och hur ofta man ska få hem rakblad. Vid varje utskick så får man åtta stycken och för detta får man betala 200kr + 49kr frakt. Tycker inte alls att det är ett pris att bråka om då rakhyvlar och rakblad som går att köpa på diverse mataffärer kostar betydligt mer i längden och man får färre rakblad i en förpackning.
 
Lyckades övertyga min mamma om att detta var en bra deal så jag hoppas jag även lyckats övertyga någon av er andra med. 
 
För er som läser detta och är utav det manliga könet så finns det självklart ett likadant erbjudande till er på denna länk http://pace6.se/ om ni vill veta mer, eller helt enkelt inte tror på mina lovord så finns information på vardera sidor där kan ni även se att jag är långt ifrån ensam om att älska dessa. Annars så är det bara att skriva en kommentar!