Senaste favoriterna
 
Crop top - NLY One denna topp fyndade jag på Nellys mellandagsrea. (Finns kvar för samma kanonpris i leoprint). Denna älskar jag då materialet är helt underbart och passformen lika så, banden är lite väl lång pga köpte den i M men vad gör det? När ja köpte denna var det 60% rea så jag betalade endast 59 ynka kronor!
 
Nutri color creme - nr 500 Purple red denna färgbomb är helt underbar, man behåller den intensiva röda färgen utan att det sliter på håret. Det enda jag färgar är utväxten och då sliter de ju inte lika mycket alls. Det bästa med denna färgbomb är nog att den är så lätt att använda, luktar supergott och finns även för blondiner och brunetter som vill få lite liv på sitt hår! Köpte denna på nordicfeel.se då den är betydligt billigare där än i butiker.
 
MAC lipstick - Taupe alltså my god vad jag älskar detta läppstift. Finishen som i detta fall är matt är helt awesome på läpparna. Matta läppstift är verkligen så snyggt. Som de flesta redan vet så är detta rätt dyrt men det är helt klart värt priset tycker jag. I framtiden kommer jag utan att tveka investera i något till i andra färger samt någon av MACs läppennor, just nu lockar "Soar" mest.
 
Sist men inte minst så har vi mina 20 par örhängen i en rosegulds aktig färg från Gina, min faceform palett i färgen light och ett blush från märket Sleek cosmetics samt mitt sminkborstset med 24 st borstar jag fyndade på fyndiq.se. Är så nöjd med allt detta, har verkligen visat sig varà hur bra som helst trots sitt låga pris, tipstipstips. Sleek produkterna kan man hitta lite överallt men jag köpte mina på craycray.se!