2015-02-25
Har åter igen varit sådär otroligt off ifrån skrivandet här. Inskolningen på husums hemtjänst är klappad och klar och jag inväntar bara en medicindelegering och sen är det bara att tuta och köra. Sen dess har jag, ja vad har jag gjort egentligen?
 
Det har mestadels blivit plugg inför högskoleprovet som är den 28 mars, förutom det har jag umgåtts lite med kompisar, anmält mig till distansstudie, bokat tågbiljetter, tagit prover, sökt sommarjobb och planerat inför hösten.
 
Från och med 2 mars så ska jag plugga Matematik 2b på distans heltid så det kommer bli ett par hektiska veckor men får försöka och inte stressa upp mig själv allt för mycket. Har min faster till hjälp så tror nog att det kommer gå helt okej iallafall, mycket självdiciplin handlar det ju om så jag får verkligen ta mig i kragen så jag fixar detta. Har slutprovet i början av April så det blir hårdplugg minst åtta timmar per dag och det kommer göra att jag inte kommer uppdatera här nånting. Men efter studierna, högskoleprov och medicindelegering så kommer jag uppdatera er om vad som händer.
 
17-27 April så ska jag iallafall iväg ett tag så de känns sjukt skönt, komma iväg och tänka på annat ett tag.
 
Just ja! Vet inte om jag skrivit det på bloggen nånting men har varit sjuk i omgångar sen i December ungefär så har tagit en del prover, ska ta fler prover på Tisdag och hoppas på att de visar något. De tidigare proverna har påvisat förhöjt värde på en sorts vita blodkroppar som tyder på infektion eller allergi, så de proverna jag ska ta på tisdag är för att se vad jag är allergisk mot etc. För många år sen, kanske var runt 9 år, så tog jag pricktest i stan som visade allergi mot hundar och katter litegranna. Denna gång blir det mer ordentlig koll på mer än bara djur och mögel. Så vi får väl se vad det visar. 
 
Nu blir det lite mer studier inför högskoleprov, äta lite och sen film med familjen.