Detta sjuka samhälle
Det finns nog ingen som inte märker av hur vi påverkas av allt, media, propaganda, kommentarer, andra människor ect. Något av våra största problem i är ju alla dessa sköhetsideal som mestadels unga vill leva upp till. Det är något som diskuteras väldigt ofta och jag anser att det är ett viktigt ämne. Orsaken att jag ens började tänka på detta ikväll var för att jag såg denna bild. Bilden fick mig att fundera och inse hur sjukt det egentligen är och hur påverkad jag själv är och alltid kommer att vara.
 
 
Bilden ovan sprider ett sånt starkt budskap, väcker så starka känslor inom en. Hur kan världen ha blivit så sjuk? Jag är en person som tyvärr alltid brytt mig om andras åsikter, velat passa in och se ut som tjejerna i modemagasinen. Enda sen jag var tolv år, om inte tidigare har det varit såhär. Jag har brytt mig så otroligt mycket om samhällets åsikter, alltid velat se ut som urmärglade kändisar och fotomodeller. Det är ett mål jag hade som var omöjligt att nå. Men på vägen till att inse det så försökte man ju verkligen göra allt för att uppnå sitt mål, vilket resulterade i att jag nu får leva med en ätstörning resten av mitt liv, en osund syn på mat. 
 
Det är inte såhär det ska vara, hur är det möjligt att vi påverkas så mycket som vi gör? Så vi är villiga att göra allt för att uppnå våra mål? Jag blir så ledsen när jag ser sånt här. Det är sjukt, vi är hjärntvättade av all media. Vilket är otroligt sorligt. Det är ju inte förns man blivit 17, 18 om inte äldre som man inser att det är en osund livsstil. Det går inte att leva i en villfarelse att man en dag ska se ut som Adriana Lima och Candice Swanepoel. Jag är så otroligt glad att jag lyckats inse att mina mål jag en gång hade inte är sunda, att det inte spelar någon roll vad andra säger, att det vilkigaste av allt är att jag mår bra i mig själv och endast gör saker jag vill göra och mår bra av. Jag bryr mig idag inte om vad personer i min omgivning tycker om min vikt, min längd eller mitt utseende i sig. Jag är äntligen relativt nöjd och det är det som spelar roll. Vill jag tatuera mig mer så gör jag det, oavsett vad min omgivning tycker. Vill jag träna som en galning så gör jag det, vill jag färga håret chockrosa gör jag det. Varför bry sig om andras åsikter? Det är dig och din kropp det handlar om, inte samhällets.
 
Nu kan det vara så att detta inlägg är lite tankspritt och lulligt men jag skriver av mig, anstränger mig inte så mycket med att se att texten har ett sammanhang eller liknande. Ska någon klaga så är det såhär, jag tvingade ingen att läsa detta så du har bara dig själv att skylla.