Människor
Vi människor ska tydligen vara det där interlektuella släktet. Dedär släktet som ska utveckla en mängd saker. Upptäcka, analysera och diskutera. Ärligt? Människor i allmänhet är själviska idioter. Bryr sig till stora delat bara om sig själva. Klart som fan man ska bry sig om sig själv men förfan, lite måste man väl tänka på omgivningen också. Eller har jag fel?
 
I det stora hela är människor ett gäng pajaser, vi utrotar en massa djur och växtarter. Vi krigar och har konflikter. Vi misshandlar och dödar oskyldiga människor. Vi bär runt på ett sånt enormt hat som inte heter duga. Pengar är vår största prioritering, vi gör allt för o bli framgångsrika. Tänk om vi istället skulle nöja oss med de lilla o dela med oss till länder där människor verkligen är i behov av de pengar vi dagligen spenderar på materiella ting, skräp. Tänk hur många liv vi skulle kunna rädda bara av att avstå från att köpa dendär snygga märkesväskan eller de nyaste fotbollsskorna?
 
Vi människor lever i en värld då allt är oacceptabelt och fel.
Det bästa hade varit om alla sett ut som Barbie och Ken.
Det bästa hade varit om ingen mådde dåligt, led av någon psykisk sjukdom eller var annorlunda.
Det bästa hade varit om alla hade lika mycket pengar, klädde sig likadant, levde likadana liv. Oavsett härkomst, yrke osv. 
Det bästa hade fan varit om vi varit känslolösa grå blobbar. 
 
Ärligt vad fan skulle det vara för värld att leva i? Varför är alla så snikna och avundsjuka? Varför lägger folk ner hela sin själ på att få någon annan att må dåligt. Varför använder vi andra individer som samtalsämnen? Varför skapar vi rykten för att få andra verka dåliga? Vakna upp och inse att du inte kommer se bättre ut om du får någon annan i din omgivning att verka dålig. Vill du själv inte att nån ska använda dig som ett samtalsämne så SLUTA använda andra som samtalsämnen. Tror inte du hade tyckt de va lika kul om du va t.ex. en b-kändis o folk slängde en massa hate på dig och bad dig lägga dig på rälsen. Nä exakt så ge upp. O angående avundsjukan, hur svårt kan de va o unna andra människor saker? Seriöst?
 
O dehär med värderingar och särbehandling. De hetaste ämnet att ta denna om är sex. Vad är skillnaden mellan en kille som legat med 30 pers och en tjej som varit med med exakt samma antal? 
 
Jo en kille klassas som något positivt, en man ska se upp till o visa respekt för medans en tjej skulle klassas som något negativt exempelvis lättfotad och slampa. VAD ÄR SKILLNADEN? Båda har särat sina ben lika många gånger. De är upp till individen själv,det är dennes liv. 
 
Som jag skrev i ett inlägg i början av sommaren. Allt är upp till en själv eftersom att det bara är denne som kan påverka sitt egna liv. Det är inte någon annans ansvar. Var och en ansvarar för sitt egna liv och det i sin tur blir det man gör det till.
 
Vissa personer vill spendera all sin vakna tid och alla sina pengar på datorn och saker till den. Acceptera och låt dessa göra det de vill precis som de accepterar dina val. Eller iallafall lämnar åsikterna för sig själv.
 
Hädan efter så vill jag att vi ska sluta hålla på så.
 
Låt de som vill bli unga föräldrar bli det.
Låt de som vill tatuera hela sin kropp göra det.
Låt de som vill träna göra det.
Låt de som har mycket sex ha det.
Låt de som klär sig utmanande göra det.
Låt de som bryr sig om sitt utseende göra det.
Låt de som spenderar en massa pengar göra de.
 
Allt är upp till en själv. Tar man ett dåligt beslut är det något man får leva med och ta lärdom av. Klart de finns undantag då man måste säga till. Men skillnaden där emellan är markant så varenda individ kan se skillnaden.
 
Ibland så behöver man skriva av sig, detta är var jag gör det och hur jag gör det. Jag var otroligt irriterad men nu när jag skrivit så känns det lite bättre och jag kanske, om jag har tur kan försöka sova igen. Ingen tvingas att läsa och jag skriver inte för att skapa någon slags debatt. Alla tycker o tänker olika. Ni som orkat läsa detta har iallafall varit grymma. Vi hörs när vi hörs men hädanefter ska jag försöka uppdatera med kortare mellanrum. Ha det bäst, trähäst.
 
Puss o kram
 
Känner mest såhär över livet ibland