Titellös
Gud vad min blogg varit djup i de senaste inläggen. Ska försöka o göra December till en ljusare o gladare månad med massor av bilder i roligare inlägg. Det kan jag nästan garantera.
 
De två senaste månaderna har som ni kanske märkt varit otroligr tunga. Det har hänt mycket, vädret har varit grått grått grått och jag har varit i en svacka helt enkelt. En svacka då allt bara känns hopplöst, en period då jag helst bara vill sova på grund av att ja under min vakna tid tänker på tok för mycket. Jag är en person som behöver sysselsättning, nu kanske ni tänker "men skaffa ett jobb då o sluta gnäll". Tro mig, jag söker jobb hela tiden men det finns inte så jävla mycke lediga jobb nu som en som jag, utan yrkesförberedande utbildning, kan ta. Det är inte "bara". Men kan slänga in en positiv grej och det är att jag troligen kommer att få börja jobba inom de närmsta veckorna. Där vart de sidetrack deluxe men ska nu fortsätta där ja va.
 
De ja menar med att ja behöver sysselsättning är ju de uppenbara att jag måste göra saker på dagarna för att fungera. Är jag bara hemma och gör de ja ska där så tänker jag, hela tiden. 
 
Denna månad har det eskalerat brutalt och jag har haft sjuka sömnsvårigheter. Drömmer mardrömmar, känner att jag är en besvikelse för min omgivning. Att jag inte är den de velat, att jag gjort de diverse misstag jag gjort. Jag är helt medveten om att jag inte ska anpassa mig efter hur andra vill att ja ska va, att man lär sig av sina misstag. Men i denna svacka känts hopplöst. Nu känner jag dock att det är påväg o bli betydligt bättre, att livsglädjen kommer tillbaka sakta men säkert.
 
Tiden går så vansinnigt fort, om endast 2 dar är det December, slutspurten på 2014. Jag har endast 32 dagar kvar som 18 åring o nu på tisdag, den 2 december så ska äntligen min tatuering göras klart.
 
Nu när ja skrivit av mig lite så ska jag försöka sova lite, imorrn ska jag umgås med mamsen, henke o systrarna. På söndag bär det av hem igen. Ni får ha det kanon så hörs vi snarare än vad ni kan tro.
 
Juste, färgade mitt hår rött för ett par veckor sedan! Vad tycker ni?