Älskade sommar
Ja vad ska man säga? Min uppdatering är otroligt dålig. Men jag har det otroligt bra här. Äntligen så har värmen kommit o den ser även ut att vara här för att stanna. Hur bra är inte det?!
 
I fredags var det bio som gällde. Verkligen hur mysigt som helst och 22 jump street var verkligen värd att se! I lördags kom mina systrar hit och i måndags började värmen smyga sig fram. Måndagen spenderades till wn början på Erikslund för att hitta en bikini och köpa solkräm. Jag fyndade två stycken otroligt söta. Lika dana men olika färger. Sen drog vi oss mot Lögarängen där vi låg och solade ett tag.
Igår åkte jag till sura för att umgås med en finis. Vi tog de lugnt i solen, åt chips och kikade lite fotboll. Skrattade gjorde vi med, massor. Kom hem idag, lagade lax med klyftpotatis och sparris till middag. 
 
Imorgon blir det Lögarängen igen förhoppningsvis, om jag får med mina systrar eller nån annan. Vill verkligen ta vara på värmen o solen. När man är här hemma så blir det lätt att man går in hela tiden men åker man bort så finns inte de möjligheterna.