Long time no see
Skulle egentligen skriva detta för några dagar sen men har verkligen helt glömt bort. Kom iallafall på att det var längesen jag gjorde en sånhär "saker om mig" lista och då jag vet att de finns en hel del som tycker att de är roliga att läsa så slänger ja in en nu när jag ändå inte har så mycket annat att skriva om.
 
1. Jag har nu på senare tid fått något slags tvångsbeteende att varje gång jag går in i ett badrum eller toalett o toalettlocket är öppet så MÅSTE jag stänga de. Spelar ingen roll om jag ska på toa eller inte. Är det öppet så ska de stängas, haha.
 
2. Jag kan inte dricka te utan mjölk och honung, eller socker. Sjukt äckligt utan haha.
 
3. Har på senare år blivit lite av en perfektionist och det är bara Sannas fel.
 
4. Ibland då jag står och borstar tänderna så blir jag sjukt rastlös så brukar göra knäböj, utfallssteg eller typ balettövningar?
 
5. Är brun utan soltorsk nu på vintern haha. Men man känner sig verkligen så mycket fräschare? Sen kaosar ju både hår o hy så de är bra att något annat än de drar till sig blickar.
 
6. Älskar smörgåstårta, helst en med skaldjur o sånt. Men får den dock bara en gång per år, har dock sån himla tur att de är den dagen på Onsdag, förstår ni hur mycket jag längtar????
 
7. När jag var liten så samlade jag på kölappar med Ylva och sudd såklart, de är ju typ en självklarhet? Vem samlade inte på sudd som liten liksom? 
 
8. När jag gick i grundskolan, 4an eller 5an så hade vi trafikdag på skolan då man skulle ha med sig cykel och cykelhjälm ofc. Jag ägde tydligen ingen cykelhjälm så pappa skickade iväg mig till skolan med en fucking... ridhjälm... Gaaash vad skämdes haha.
 
9. Apropå ridhjälm, gick på ridskola som barn. Fanns en ponny där som hette Chipp typ? Jag o Amanda bråkade alltid om vem som skulle få rida på henne haha. Idag finns dock inget hästintresse kvar o ja är typ allergisk.
 
10. Har inte sett varken Star wars eller Sagan om ringen trilogin. Men har sett alla Hobbit så de borde jag ju få pluspoäng för?! Blinkblink
 
Nu kommer jag inte på nå mer så de får räcka för idag. Imorrn ska jag in till stan o spana in mellandagsrean, förhoppningsvis få tag på en tröja jag är sugen på men vi får väl se om den finns kvar. Håll tummarna åt mig! Detta ska göras med Milton om han hinner ifrån gymmet innan jag drar hem. Lär informera om det imorrn om jag inte glömmer, vilket ja antagligen kommer göra så påminn mig gärna.
 
På tisdag får vi besök från Skåne o på Onsdag fyller jag hela nitton år. holy macarony, tiden bara flyger fram. 
 
 
Senaste bilderna från min instagram, om ni är sugna på att följa mig där så heter jag: emelienygren