Kvällsfilosof
Sittandes här med min i stort sett kalla latte som jag unnade mig efter ett mycket långt kaffeuppehåll. Lyssnandes på mysig sommarmusik med öppet fönster. Känner alla somriga dofter som vinden för med sig, det gör mig helt euforisk. Det är sommar, äntligen! Alla är så glada. Vissa på grund av att de om bara några dagar tar studenten, andra på grund av vädret. 
Om 6 dagar så går jag på sommarlov, förstår ni?! 6 dagar! Om 7 dagar går lillasyster ut nian, till hösten börjar hon 1an, vad hände liksom? Jag själv börjar 3an, vilket är helt sjukt, hur kan tiden gå så snabbt? Om 12 dagar börjar jag jobba, vilket känns mindre lockande men vad gör det? Money money money, kommer kännas så bra sen!
 
Nu när jag ändå sitter här o är helt euforisk dels är det väl lattens fel menmen, så tänkte jag berätta lite små såkallade intressanta saker. Har märkt att det uppskattas så.
 
1. När jag var liten o försökte verka cool så sa jag att jag hade kusiner i afrika.
2. Jag har 4 syskon. 4?! tänker ni nog men ja 4 syskon. Men endast ett är helsyskon med samma föräldrar. Min andra syster har bara samma mamma o de andra två är ingifta. Räknas ju dock som syskon ändå, hur konstigt det än känns.
3. Jag har haft en lillebror, men sen skilde sig pappa med hans mamma o så var han inte min lillebror längre.
4. När jag var liten så var jag värsta otursbarnet. Har bland annat blivit sparkad av en ko, dragit ett varmt strykjärn över mig så jag fick ärr på kinden, sprungit in i ett eluttag, i öppenspisen haha osv. Ett under att jag ens lever huh?
5. När jag gick i 8an gjorde jag en misslyckad färgning av mitt hår, eller ja det var toning så när färgen gick ur så var mitt hår mer åt det rosa hållet. Under den perioden kallades jag för mensbarnet, svårt att glömma. Ett annat smeknamn jag haft är "Grisen" och det fick jag på grund av min näsa. Minns att en kille i min klass hade klippt ut en knorr i papper o la bakom min röv på stolen när jag gick i typ 3an eller 4an? Blev superledsen.
6. Jag har börjat springa och jag njuter av det, känslan efter är helt oslagbar!
7. Sanna Maria Sjöström är den bästa vännen man kan ha, sjukt fantastisk människa dedär!
8. Någon gång i år ska jag på min förhoppningsvis sista hjärtkontroll. Känns super!
9. Trots allt tjat på mig själv att jag duger som jag är osv är jag fast i den onda cirkeln som säger att jag måste se ut som idealen. Som egentligen inte finns, blir så irriterad.
10. Jag är en jävel på o spräcka jeans. Inte många par som inte har ett hål nu kan jag ju säga, Sorgligt nog..
11. Jag heter egentligen Andersson i efternamn. Nygren är taget, min farmor hette de som ung.
 
Jag är ju hopplös på o skriva sjukt långa texter, haha...
Bjuppar på lite gamla bilder. SJUKT vilken skillnad, trodde jag ej...
Såhär såg jag ut under min högstadietid 12-15 år gammal och olycklig. Jag skäms faktiskt. HAHA!
O nu lite repriser på den 17år och 149 år gamla mycket lyckligare Emelie Nygren
 
De var allt för idag, tack för mig lovers! Nu ska jag duscha eheh, tiden flög tydligen bara iväg......