Måndagen den 29 April
Idag har det då varit min pappas och farbrors 48årsdag. Min farbror spenderade sin födelsedag i Spanien med sina golfpolare medan jag och syster bjöd pappa på middag. Han fick även frukost på sängen imorse så han är riktigt glad. Till Varmrätt gjorde vi kycklig fylld med fetaost och soltorkade tomater. Det är kycklinglårfiléer kan jag tillägga, därför de ser lite annorlunda ut! Till hade vi sallad, en sås och kroketter, dock skippade jag kroketterna då jag inte alls var sugen. Där av inga kroketter på bilden nedan! Till efterrätt fixade vi en citronfromage som vi garnerade med hallon, kiwi och en halv passionsfrukt, så gott!!
 
Pappa och jag någongång under 1996
 
Imorgon är det sista april och vad händer då måntro? Tanken var att partaja med ett par kompisar men den planen gick i kras förra veckan, så det lär bli mys med familjen hemma bara, glo film och sådant. Ingen majbrasa för vår del, har faktist i stort sett inte varit på en sen det brann här hemma. Uppskattar det inte lika mycket som jag gjorde förr. Synd det men vad är ju sådant som händer,
 
Imorgon har vi även prov, känns lite sådär halvjobbigt men det måste ju göras. Så det är bara o köra hårt, det må bära eller brista som man brukar säga. Har ju även 3 matteprov jag måste ta tag i och göra om. Drygt känns det men, det måste ju göras! Ska nu borsta tänderna, för att sedan plugga lite, packa, snacka med en o sedan krypa ner under täcket och försöka sova. Ska försöka bli lite bättre med bloggen nu tänkte jag. Har varit skönt o ha en halvt paus men nu känner jag att jag vill börja skriva igen, frågan är ju fortfarande bara, om vad? Vad vill ni läsa om? Släng gärna in en kommentar så ska jag göra mitt bästa!