Körsbärsträd och lite text
 
Här kommer som lovar, dock lite sent en summering av veckan hos Malin!
 
Vet knappt var jag ska börja men vill samtidigt inte heller att denna text ska bli på tok för lång eftersom att ingen orkar läsa då. Vi hann iallafall göra massor, det var liksom något varje dag. Vi var i stockholm för att se på körsbärsblommningen och alla turister, vi gjorde en tatuering på ringfingrarna, vi vandrade u gamla stan, vi åt, på donken en hel del gånger hehe. Vi var och gjorde en spraytan på Salong gamla unik i gamla stan, vandrade omkring i sthlm i mjukisbyxor, skrattade, snackade, åkte bil, såg fast 7 och tog min utgång i sthlms oskuld på Klubb Göta och Marquise, minst sakt en kväll värd att minnnas, men mer detaljer än så får ni faktist inte. Här ovan ser ni iallafall lite bilder från då vi kikade på körsbärsträden och var på upptäcktsfärd i Gamla stan.
Skäms
En månad senare uppstår hon från de döda, herregud vad dålig jag varit på att skriva här. Men vad ska man göra när man inte har någon som helst inspiration om vad man ska skriva om? Mycket har iallafall hänt sedan jag skrev här sist. Har bland annat spenderat ca en vecka nere i Mariefred med min kära vän Malin och äventyrat som bara den. Har även fått ett kusinbarn vid namn Gunnar. Det är väl liten snabb summasumarum om vad jag gjort när jag inte uppdaterat här. 
 
När det gäller min tripp till Malin så tänkte jag ta det i ett helt eget inlägg då jag för en gångs skull hade packat med systemkameran så dokumenterade iallafall några dagar!
 
Förutom det så har jag jobbat lite nu och då, mest halvdagar men allt är ju bättre än inget. Jobbade senast idag faktist, slutade elva och somnade nästan direkt då jag kommit hem, så sjukt trött haha. Nu ska jag faktist pallra mig in i duschen, känner mig så löjligt frusen. Efter det blir det te och serie.
 
Lite blandade bilder ifrån min instagram de senaste veckorna, uppdaterar bättre där så följ gärna: emelienygren