Mitt rum
 
Är så nöjd med hur de ser ut på mitt rum just nu, men vissa grejer gillar jag ju självklart mindre. Här över har ni lite detaljer samt bilder på hur det ser ut just nu. De nyaste tillskottet är nya gardiner, vita. Första gången jag bytt sen vi flyttade hit haha. Blev så fint, fräscht och ljust! Sen fyndade jag tre ugglor på rusta, de fick bo på fönsterbrädan sålänge. Juste, kanske glömt att berätta men jag flyttar i augusti, det känns verkligen sjukt bra.
 
Kan berätta mer om det en annan gång. Nu ska jag faktiskt sova, imorrn väntar jobb 7:30-17:00. Jobbar fram till onsdag och sen är jag ledig veckan ut innan det vankas mer jobb. Hör av mig när jag har tid igen!
Håll bara käften
Vill nu klargöra lite saker, för det första så handlar det inte om okunnighet om man kör av vägen, krockar, voltat osv. 9 gånger av 10 handlar det om otur. Ren jävla otur. Sen så då denna händelse är relativt nyhänd så är det verkligen inte läge att skämta om det. Trots att jag klarade mig utan allvarliga ytliga skador, inga brutna ben o inga trasiga organ så är mitt psyke rätt skadat. Det är ett trauma att volta med en bil, jag får obehagskänslor när jag sitter bakom ratten på grund av detta, blir liksom illamående och vill egentligen bara fly. Så snälla, visa lite respekt så är ni snälla.
 
Igår var vi iallafall och vände på bilen och fick hjälp av en kompis till pappa att få hem den. Väl där o ska vända på bilen så ser pappa att de är några plattskallar som varit där o tömt bilen på bensin. Alltså vissa människor? Aja åter till saken, vi tog iallafall hem bilen för o se om man kunde laga den på något sätt men dessvärre så var det för mycket skador så bilen kommer skrotas. Känns surt som fan men är glad att jag lever. 
 
Har som jag sagt tidigare inte förstått hur nära de var att gå åt helvete, hade bilen landat lite mer åt höger hade jag varit död, lite mer åt vänster hade jag suttit i rullstol eller varit inlagd på sjukhuset ännu med omfattande skador. Är så jävla tacksam att jag lever. Sinnessjuk tur precis när de behövdes, borde kanske köpa mig en lott.
 
 
 
 
Söndagsfrukost
 
Har fått en liten förkärlek för knäckemackor med kalkon och ägg, så stört gott haha. Idag blir det en lugn dag igen, mest serier och liknande. Är fortfarande öm i kroppen och har huvudvärk så känns bäst att göra så. Bara hålla sig inne o vila så man är på benen snabbt igen. På onsdag väntar ju trots allt några timmar hos frisören, riktigt taggad inför de.