2015-02-25
Har åter igen varit sådär otroligt off ifrån skrivandet här. Inskolningen på husums hemtjänst är klappad och klar och jag inväntar bara en medicindelegering och sen är det bara att tuta och köra. Sen dess har jag, ja vad har jag gjort egentligen?
 
Det har mestadels blivit plugg inför högskoleprovet som är den 28 mars, förutom det har jag umgåtts lite med kompisar, anmält mig till distansstudie, bokat tågbiljetter, tagit prover, sökt sommarjobb och planerat inför hösten.
 
Från och med 2 mars så ska jag plugga Matematik 2b på distans heltid så det kommer bli ett par hektiska veckor men får försöka och inte stressa upp mig själv allt för mycket. Har min faster till hjälp så tror nog att det kommer gå helt okej iallafall, mycket självdiciplin handlar det ju om så jag får verkligen ta mig i kragen så jag fixar detta. Har slutprovet i början av April så det blir hårdplugg minst åtta timmar per dag och det kommer göra att jag inte kommer uppdatera här nånting. Men efter studierna, högskoleprov och medicindelegering så kommer jag uppdatera er om vad som händer.
 
17-27 April så ska jag iallafall iväg ett tag så de känns sjukt skönt, komma iväg och tänka på annat ett tag.
 
Just ja! Vet inte om jag skrivit det på bloggen nånting men har varit sjuk i omgångar sen i December ungefär så har tagit en del prover, ska ta fler prover på Tisdag och hoppas på att de visar något. De tidigare proverna har påvisat förhöjt värde på en sorts vita blodkroppar som tyder på infektion eller allergi, så de proverna jag ska ta på tisdag är för att se vad jag är allergisk mot etc. För många år sen, kanske var runt 9 år, så tog jag pricktest i stan som visade allergi mot hundar och katter litegranna. Denna gång blir det mer ordentlig koll på mer än bara djur och mögel. Så vi får väl se vad det visar. 
 
Nu blir det lite mer studier inför högskoleprov, äta lite och sen film med familjen.
 

Lördag 7 Februari
 
Denna veckà så har min inskolning på hemtjänsten i Husum börjat, än så länge känns det bättre än förväntat. Finns så mycket söta gamlingar här i världen. Igår fyllde min lillasyster 12år och även mamma fyllde år så grattis till er. Idag fyller min vapendragares lillasyster Sofia 18år så en massa grattis till dig! 
 
Denna dag kommer att bestå av en prommis till faster med syster (Amanda) och sedan middag hos faster med henne och Martin, samt se Melodifestivalen som börjar ikväll! Nu tänkte jag ta och äta lite innan jag gör något annat, super hungrig.
 
 
Senaste favoriterna
 
Crop top - NLY One denna topp fyndade jag på Nellys mellandagsrea. (Finns kvar för samma kanonpris i leoprint). Denna älskar jag då materialet är helt underbart och passformen lika så, banden är lite väl lång pga köpte den i M men vad gör det? När ja köpte denna var det 60% rea så jag betalade endast 59 ynka kronor!
 
Nutri color creme - nr 500 Purple red denna färgbomb är helt underbar, man behåller den intensiva röda färgen utan att det sliter på håret. Det enda jag färgar är utväxten och då sliter de ju inte lika mycket alls. Det bästa med denna färgbomb är nog att den är så lätt att använda, luktar supergott och finns även för blondiner och brunetter som vill få lite liv på sitt hår! Köpte denna på nordicfeel.se då den är betydligt billigare där än i butiker.
 
MAC lipstick - Taupe alltså my god vad jag älskar detta läppstift. Finishen som i detta fall är matt är helt awesome på läpparna. Matta läppstift är verkligen så snyggt. Som de flesta redan vet så är detta rätt dyrt men det är helt klart värt priset tycker jag. I framtiden kommer jag utan att tveka investera i något till i andra färger samt någon av MACs läppennor, just nu lockar "Soar" mest.
 
Sist men inte minst så har vi mina 20 par örhängen i en rosegulds aktig färg från Gina, min faceform palett i färgen light och ett blush från märket Sleek cosmetics samt mitt sminkborstset med 24 st borstar jag fyndade på fyndiq.se. Är så nöjd med allt detta, har verkligen visat sig varà hur bra som helst trots sitt låga pris, tipstipstips. Sleek produkterna kan man hitta lite överallt men jag köpte mina på craycray.se!