YSL - Black Opium
 
Måste bara berätta om kapet jag gjored förra veckan också! Har under en väldigt lång tid varit ute efter denna parfym, luktar så otroligt gott. Men nypriset på en flaska på 50ml är 699kr på nordicfeels hemsida och det är en lite för saftig summa tycker jag. Så tänkte att jag kunde ge Tradera en chans, kolla om det var någon som sålde den eller någon annan jag ville ha. Tror ni inte att jag har världens tur och att det är en kvinna i södra Sverige som säljer en inprincip oanvänd? Hur lycklig som helst sparade jag annonsen och lyckades buda hem den för ca halva originalpriset inklusive frakt på 50kr och parfymen är ju i stort sätt helt ny! Är verkligen hur glad som helst haha och tänker verkligen ge Tradera fler chanser.
 
Men nu måste jag lägga mig, imorrn väntar en halvdags jobb!
Favoriter
 
 
Har under den senaste tiden, typ lite mer än under ett halvår utvecklat ett väldigt stort intresse för smink tillsammans med min vapendragare Sanna, man blir ju som dem män är med som man brukar säga. Här ovan har ni en stor del av mina favoriter som jag använder mycket. Så i detta inlägget tänkte jag berätta lite om de diverse sakterna samt ge lire tips. Nu är det inte precis så att jag är värsta proffset på något sätt alls men jag kan ju berätta utifrån mina egna erfarenheter. Let's start.
 
Jag kan börja med att säga att 90% av sminkborstarna jag använder mig utav har jag köpta på fyndiq.se Det är en perfekt sida att köpa sminkborstar ifrån om man inte vill köpa de lite dyrare varianterna från till exempel Sigma och MAC. De borstar jag har därifrån är verkligen otroligt bra och prisvärda, ett set med sminkborstar dömer kostar allt ifrån 150kr till 250kr och då varierar antalet från tio upp till 32. De andra sminkborstarna jag har har jag köpt på H&M och det är både ifrån H&Ms egna märke och Real Techniques borstar. De kan jag verkligen tipsa om också, sjukt bra och prisvärda. Sminksvampen ifrån Real techniques är också något jag verkligen rekommenderar. Finishen på basen blir verkligen helt underbart fin!
 
De andra produkterna tänker jag inte gå in lika detaljerat på men märken jag verkligen har fattat tycke som jag inte använt förr är Makeup Revolution, Sleek makeup, Anastasia Beverly Hills och MAC. Utöver dessa så använder jag mig såklart av standard märkena L'Oréal Paris, maxfactor, Maybelline New york, H&M och Isadora som man kan hitta inprincip överallt. Om det finns ett intresse så kan jag absolut gå in mer i detalj på vilka mina absoluta favoriter verkligen är. (De är de som ligger huller om buller på bilden som är längst upp i vänstra hörnet).
 
Måste även tillägga att detta är väldigt mycket smink som är av den billiga klassen, är väl egentligen bara de ifrån MAC och Anastasia Beverly Hills som kostar lite mer. Jag är en sån person som istället för att köpa en väldigt dyr sak hittar billigare varianter och får mer för pengarna!
Redan April?
Det är sjukt hur fort tiden bara flyger fram. Är iallafall klar med mattekursen och medicindelegeringen nu så det känns skönt. Idag är det självaste påskafton och den ska spenderas i Skademark hos min kära faster, blir nog mysigt som vanligt. Ska nog ta med kameran och ta lite bilder om jag orkar. Nä nu ska jag ta tummen ur o plocka undan lite och fixa mig innan det bär iväg.