My partner in crime
 
Min vapendragare och bästa vän. Ja hon på bilden till vänster om mig (haha insåg nu att hon faktist är till vänster på varje bild typ) det är personen jag pratar om. Detta är en person som jag känt sen 1a klass på grundskolan. En tjej som under gymnasiet blivit min vänsta hjärnhalva, min absolut bästa vän. En sån vän som du kan utan och innan. En som vet ens bästa och hjälper en om man fuckar upp något i livet. Hon är en såndär vän som alla borde få ha. Jag älskar denna människa av hela mitt hjärta och vi ska förbi så tighta som vi är idag tills vi går i graven. Känns sjukt jobbigt dock att vårt superlimm inte håller längre och att vi skiljts åt. Men vi ses snart igen, det lovar jag. Vi ska skapa fler minnen tillsammans än vad vi redan har.
 
Jag är ledsen att jag inte kan komma till dig just idag på din 19onde födelsedag men massor med grattis ändå. Är stensäker på att din finaste och din familj kommer göra din dag grym, inte lika grym som.jag men ändå. Nästa år ska jag iallafall vara där, trycka en tårta i ditt ansikte och gratta dig med ballonger och glitter. Men nu spårar jag lite.
 
Skulle bara säga grattis bästa vän. Ha en underbar 19 års dag! Puss
Midsommar
 
Till att börja med ska jag skriva Glad midsommar på er! Sen ska jag berätta att jag har haft en super mysig midsommar trots att ja inte är frisk ännu.
 
Vet inte om jag berättat det innan men imorgon (idag alltså 21 Juni) så åker jag till Sundsvall, där stannar jag tills på tisdag. Därefter ska jag åka vidare till västerås och där blir jag kvar tills 18 juli. Detta känns otroligt konstigt. Så länge har jag aldrig varit hemifrån själv. Men det kan va en bra träning o start inför flytt hemifrån osv. Tror de kommer gå kanon, dock vara lite ovant. Kan tillägga att det fan inte va de lättaste att packa för en månad. Lär ju ha glömt hälften känns det som, eller känna att jag packade helt fel kläder. Detta återstår att se, datorn är iallafall med så jag ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer. Ibland iallafall.
Sängliggandes
Hej, orsaken till att det är då dött här är på grund av att jag är sjuk. Tog studenten i fredags o det verkade ta ordentligt på.krafterna. berättar mer sen. Vi hörs!