Studentpresenter
 
 
Hejsan, nu är jag back on track efter att ha varit i Västerås näst intill en månad. Det kommer komma diverse inlägg här nu med en massa blandade bilder jag tagit. Kanske gör det roligare o titta in här.
 
På studenten så fick jag massor av blommor, en hel del så kallade finlas. Fyra av dess var champagneglas. Sen hade jag önskat mig glas ifrån Orrefors serie More. Älskar dem! Åtta stycken av varje sort kommer i framtiden stå och se fina ut i köksskåpen. Just nu ligger de i sina lådor och bara väntar på att användas.
Jag fick även två presentkort (cervera och ikea) och två bodymists från Victorias secret. Här ovan ser ni även en bättre bild på studentmössa, studentplakat, lite blommor och alla små söta filurer som hängdes runt min hals denna underbara dag.
SASE3
 
Tatueringar
Nu i mina äldre dar, haha nu låter det som att jag är 20 år ifrån döden men så är ju inte fallet. Åter till det jag skulle skriva, jag har på senare tid fått ett otroligt stort intresse för tatueringar. Den jag gjorde i April är jag så otroligt nöjd med, vill ha fler. Men inte bara för att, jag vill att alla ska ha sin egna lilla mening och historia. De ska vara meningsfulla, kunna beröra. Jag har fått otroligt mycket fin respons på den jag har nu, mestadels såklart utseendet och utförandet av den. Men även min tanke och omsorg bakom den. Något som är helt säkert är att jag aldrig kommer att ångra att jag gjorde den. 
 
Jag vill som sagt göra fler, men vad de blir tänker jag inte avslöja. Det lär visa sig i sinom tid men kan avslöja att nästa förmodligen görs efter sommaren då jag fått lön och sånt. Ska prata lite med han som gjorde min första o se vad vi hittar på.
 
Love it