Fullt upp
Har en massa annat o göra så fokuserar inte så hårt på att hålla denna skit vid liv. Det kommer nog en period framöver då insperationen flödar och jag har något o skriva om.
men just nu så är de rätt dött. plus att jag prioriterar annat som ja vill få klart.
 
Hörs när vi hörs. Kan bli snarare än ni tror. 
 

Senaste instagram bilderna, där är jag mer aktiv så vill ni veta vad ja gör osv så kan ni följa mig där, eller på twitter.
Instagram: emelienygren
Twitter: emeliennygreen
15 Januari 2013
Dagen började med att jag försov mig en halvtimma. Fick stressa upp för att hinna med allt jag ville. Tack vare min nya mixer fick jag i mig en snabb smoothie, super gott!
Efter frukosten sprang jag upp och hämtade bankkort och leg, gick ut på verandan för att sedan gå o sätta mig i bilen. Där höll jag mobil och kort i handen som jag skulle he i jackfickan men lyckades släppa tagen på korten så de ramlade ner.
Såg leget ligga på golvet men bankkortet syntes inte till, det hade alltså ramlat igenom en springa mellan planket.
Sur som ett bi så begav jag mig ändå till skolan.

Hade en dubbel körlektion som gick hur bra som helst så det fick mig på lite bättre humör. Började dagen vid tio och hade prov, gick o åt o sen fick vi jobba med lite valfritt på eftermiddagen fram till halv fyra.

Mitt under den lektionen gick jag ut och hämtade min balklänning och sen gick jag tillbaka till lektionen osv blablabla.
 
Kom hem tillslut och kröp in under huset och försökte få fram mitt bankkort. Med hjälp av syster så lyckades jag och lyckan är total.
Därefter gick jag in o testade klänningen och den satt som en smäck.
 
Så dagen som börjat så värdelöst blev hur bra som helst. 
 
 
Nu blir det en lång och varm dusch, håller på att frysa röven av mig.
Gårdagen
Så skrev jag aldrig men dagen bestod att sociologi, balett, lunch, svenska och kommunikation.
Efter skolan så gick jag och Sanna ner på stan och fyndade nagellack, dessa tre hittade jag för endast 99kr på kicks!
 

Har på mig färgen mexico just nu och är verkligen super nöjd.
 
När jag kom till husum så hämtade jag ut ett paket på kiosken som bestod av två grejer jag beställt hem. En locktång ifrån Remington och en mixer ifrån Andersson. Så himla nöjd med båda. Mixern är superb, perfekt för mig som alltid slarvar med frukosten...