Vad ska man säga
Man skulle i stort sätt kunna säga att jag är helt värdelös på att skriva här. Men allt har sina förklaringar. Har haft ganska så fullt upp under hela veckan.
Tisdagen bestog av en heldag på arenan med UF, vilket gick bättre än förväntat då vi fick två böcker sålda och en "bokad".
På onsdagen var vi i umeå på universitetet och lyssnade på en massa om olika inriktningar osv man kan läsa vidare till.
Igår så var det skola all day och skrivande på gymnasiearbetet som jag tillslut efter många om och men blev klar med. Sitter just nu och ska läsa igenom det för att sedan gå och skriva ut. Känslan kommer att vara oslagbar haha!
 
Idag åker syster till Stockholm där hon är till söndag. På söndag åker hon vidare till England och är borta i två veckor. Kommer vara skönt att vara ifrån varandra ett tag men självklart så kommer det att kännas tomt efter ett tag.
 
Imorgon bitti går tåget mot Västerås där jag ska spendera mitt sportlov. Hur skönt som helst. Jag längtar!
 
bubbelsoda | via Tumblr
På tåget
Hej! Det var inte igår om amna säger så.
Har verkligen haft fullt upp på sista tiden och har verkligen prioriterat skola till 100%.
Sen så tror inte jag att ni tycker att det är så jädra kul att läsa en massa inlägg där jag berättar om att jag varit i skolan och sen pluggat?
 
Men om vi tar en kort sammanfattning på min tid då jag inte skrivit här så har jag köpt jacka, byxor, skor och börs. Ätit på tok för mycket choklad, Umgåtts med en fin person. Skrattat otroligt mycket med Sanna. Fått hem min studentmössa, färgat mitt hår, skrivit gymnasiearbete, pluggat teori, ätit kinamat, varit med mormor,gosat med katter, övningskört, bokat halkbana, planerat sportlovet. Pratat timmtal i telefon, ramlat i en trapp och svurit ve och förbannelse över dessa jävla faser på körkortsteorin.
 
Just nu sitter jag iallafall på tåget påväg ner till mamma. Dagen har bestått av ett prov, en värdelös körlektion, snökaos, en latte på waynes och hemprovskrivande.
Har ca 2 timmar kvar på tåget och dessa ska spenderas med rapportskrivande. Har inte så fruktansvärt mycket kvar nu och det känns otroligt skönt!

Men ska försöka få något gjort nu tänkte jag, vi hörs när vi hörs. PUSS
 
senaste instagrambilderna då jag inte haft tid att fota så mycket. ska skärpa mig, lovar!
 
Pinsamt
Pinsamt dålig uppdatering på denna blogg nu för tiden. Men det är så fullt upp med allt så jag är tvungen att lägga bloggen åt sidan ett tag. Man snart så är jag back on track.Vi hörs när vi hörs. Puss