3.5 timmes sittning senare
Minns ni att jag i fredags skrev om att jag skulle in till stan och göra något för att sedan berätta det sedan? Huvudorsaken till mitt besök till stan var alltså att göra en tatuering. Jag har under många år velat göra en minnestatuering efter min farmor. När hon dog 19 Januari 2007 så var det otroligt jobbigt. Min farmor har alltid varit en person som stått mig otroligt nära. Jag älskade att umgås med henne, ingen annan person i hela världen kan någonsin ta hennes plats i mitt hjärta trots att jag bara fick känna henne i ca 13 år.
 
Min farmor var nog den absolut genomgodaste kvinnan som fanns. Hon var rolig och en otroligt mysig människa. Såg ut som de flestas farmor, grått permanentat hår, det varmaste leendet, lite krokig rygg på grund av hennes parkinsson och de snällaste ögonen. Namnet på denna underbara kvinna var Iris Alice (med betoning på CE) Andersson, före giftermål med Harry Andersson , Nygren. Hon var ett av många syskon och jobbade på posten i Husum där många äldre vet vem det är om man nämner hennes namn.
 
Åter till min tatuering, jag ville som sagt göra en minnestatuering. Men jag ville inte att den skulle vara övertydlig och verkligen stråla om att den är en minnestatuering. Så jag bestämde mig för att ha blommor och en text. Blomman jag valde var lilja, det var min farmors favoritblomma. Jag bestämde mig för att jag ville ha en stor, en lite mindre och en ännu mindre. Dessa symboliserar mig och mina två yngre systrar samtidigt som det är ett minne av farmor. Jag ville även ha en text så med hjälp av Sanna kom jag fram till att jag ville ha namnet Iris av något slag. Jag kollade upp namnbetydelsen och fick fram att det var regnbåge. Efter det så googlade jag regnbåge på olika språk, på slutet stod det mellan franska och irländska. Det slutade med att jag valde det irländska, tyckte att det skulle bli fint. Där av "Tuar Ceatha". Utöver detta så heter jag ju Iris i andranamn också så ja har liksom mitt egna namn på revbenen! Kombinerad supertatuering om jag får uttrycka mig så. Är så otroligt nöjd och tack så otroligt mycket till Robert som tatuerade mig. Jag kan inte vara mer nöjd!
 
 
 
 
Detta var "skissen" på tatueringen och här under ser ni resultatet!
 
 Så otroligt löjligt nöjd. Den blev precis som ja ville!
#1 - mariekarolina ♡ gravid med lillebror

Fin tatuering och fin tanke bakom den!

Svar: Tack så jätte mycket! :)

#2 - isabella

åh va mysigt att du gjorde den till minne av din farmor! :) super cool

Svar: Tack :)

#3 - Anonym

Vad fint :)

Svar: Tack så mycket! :)

#4 - Rúbia R.

Vad fint :D

#5 - Rúbia R.

Vad fint :D