Pappa 49 år
Idag är det min pappa och farbrors födelsedag så massor med grattis till dem!
 
Jag och syster uppvaktade pappa och gav honom sin födelsedagspresent imorse, en bok, han blev väldigt glad. Efter skolan så handlade vi lite och sen ställde jag mig och gjorde middag, tacokycklinglasagne, så himla god. Till efterrätt gjorde jag en tårta bestående av färdida marängbottnar, passionsfrukstgrädde och diverse frukter och bär samt lite hackad choklad på. Enkelt men så otroligt gott!
 
Just nu sitter vi och tittar på 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann och har precis ätit av tårtan. Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite inför historian jag har imorgon och sedan ta en dusch och kolla på lite serier.
 
Föresten, igår tog jag körkort! Så himla nöjd!!!
Dag 3
Såhär ser tatueringen ut just nu, svullnaden har gått ner och det röda har försvunnit. Nu har det dock börjat klia lite, men det är ju bara att leva med. Den är öm vid beröring men inte alls i närheten av hur öm den var igår och i förrgår!

Jag är så otroligt nöjd med denna, tanken var ju först inte att den skulle bli så stor som den blev men jag är otroligt nöjd med storleken. Helt klart en otroligt bra investering! 
 
25 April
 
Dagen har inte bestått av något speciellt egentligen. Pluggat lite, tagit det lugnt och sånt där! Till middag blev det grillat, hur gott som helst. Efteråt var jag super sugen på något sött och eftersom att vi inte hade något annat än arraksbollar hemma, som jag inte tycker om alls, så ställde jag mig och bakade en kladdkaka med smak av mint. Den blev verkligen hur god som helst!