2013-09-30
Ja idag är det den sista dagen på denna månad. Helt sjukt vad tiden flyger fram, det är Oktober imorgon, fattar ni?! Oktober!! 91 dagar kvar tills jag fyller 18.
Känns sjukt nice kan jag säga. Idag har det varit en chill dag, imorrn börjar jag 12:20 o har endast två lektioner. Känns sjukt bra.
Nu blir det lite kvällsfika tror jag!
 
 
2013-09-29
Åter igen en vecka utan ett enda listecken från mig. Förlåt för det, har dock haft fullt upp med vänner, dans, sömn, regnhat, kyla osv.
I fredags var det en lugn dag, spenderade kvällen och natten i husum vilket var mysigt. Igår vid lunch så bar det av hemåt, väl hemma så städade jag o sen åkte vi till faster och åt Tacos, så jädra mumsigt! Juste, hade tacodejt med Sanna i torsdags med, as mysigt!
Idag har jag bara tagit det lugnt, ätit, sett på tv och ja sånt,
Ska plugga lite körkortsteori nu o sen lägga mig o se någon bra film.
Renovering i danshuset i veckan så de blir ingen dans måndag & tisdag. Vilket betyder sovmorgon imorrn, sjukt skönt!
 
 
Ge bara upp
Som ni vet har jag ju en såndär ask.fm användare. Hade inte varit inne på den o kikat på ett tag men idag för ovanlighetens skull så gick ja in på den o kikade.
Där fanns fem frågor, två av dessa handlade om samma sak. Men en av dem gjorde mig lite extra irriterad.
"hallå är du tsm med (nämner inga namn)? fyfan vad äckligt!"
Altså för det första, vadfan? Vem skriver ens sådär, för det första o va anonym o fråga om något sånt där är ju bara allmänt patetisk och för det andra, vad har det ens för betydelse om jag är tillsammans med en person eller inte, det har väl inte någon annan mer än jag och personen i fråga med o göra.
Ett förhållande är mellan två personer o inte en hel stad.
 
O visst får du som skrev dendär frågan tycka att det är äckligt, men håll det för dig själv. Tycker dock att det är väldigt fel av dig att dömma efter det förflutna. Slår vad om att du som skrev detta inte ens känner killen i fråga längre eller vet hur han är nu. Men det var inte det jag ville komma fram till.
Vill ni veta något om mitt "privatliv" så fråga inte anonymt, fråga mig personligen istället. Sluta även med kränkande kommentarer. Hur skulle du själv tycka det va om någon sa detsamma till dig?
 
Calvin and HobbesIdiots.