Få personer är så bra som du
Idag har vi varit o grattat min morfar samt varit på systemet. Till middag blev det kebab o sen dess har jag bara chillat, packat o inte gjort så mycket. 
Är så sjukt trött, kanske beror på vädret? Imorgon bär det av i ottan iallafall, så måste väl antagligen sova snart.
 
Happy halloween förövrigt!
Ja, jag är för liten för att gå på krogen
Måste säga att gårdagskvällen och dagen har varit väldigt bra, mysig, rolig ect.
Under dagen idag så har jag och Sanna bakat för fullt till vår kommande bakbok, färgat löshår och skrattat en hel del.
Det är nog aldrig någonsin någongång jag inte skrattar när jag är med den tjejen, vi skrattar åt allt, har samma humor o ja. Vad mer kan man begära? Ne precis, ingenting!
 
Nu ikväll har jag ätit middag o sedan legat här o kikat lite serie samt tvprogram jag missade igår då vi såg film istället. Har även ändrat lite i mina spotifylistor och sånt.
Juste, inte ska jag nu glömma det vilkigaste. Idag är det ingen vanlig dag för min Morfar fyller år så grattis till honom. ska dit imorgon så det blir nog bra dedär.
Haha skriver ju verkligen som jag vet inte vad men jag hoppas att ni förstår ändå, hihi.
 
 
bjussar på bilder som snart är ett år gamla, himmel och plättar vad tiden flyger fram
Tisdagen den 29
Har i stort sett nyss vaknat, idag ska jag plocka undan lite på rummet, samt dammsuga. Ikväll åker jag till husum och spendersr natten där.
Imorgon ska jag in till stan en snabbis för att sedan åka tillbaka till husum o baka till bakboken med Sanna!
När jag kommer hem imorgon ska jag även renskriva lite till gymnasiearbetet samt en annan uppgift vi har fått o det ska jag sedan fortsätta med på torsdagen innan jag börjar packa för fredagens bravader! Vart vi ska är inget jag ksn skriva ut ännu, men ni kommer få veta så småning om så stay tuned!