Kvällsfilosof
Sittandes här med min i stort sett kalla latte som jag unnade mig efter ett mycket långt kaffeuppehåll. Lyssnandes på mysig sommarmusik med öppet fönster. Känner alla somriga dofter som vinden för med sig, det gör mig helt euforisk. Det är sommar, äntligen! Alla är så glada. Vissa på grund av att de om bara några dagar tar studenten, andra på grund av vädret. 
Om 6 dagar så går jag på sommarlov, förstår ni?! 6 dagar! Om 7 dagar går lillasyster ut nian, till hösten börjar hon 1an, vad hände liksom? Jag själv börjar 3an, vilket är helt sjukt, hur kan tiden gå så snabbt? Om 12 dagar börjar jag jobba, vilket känns mindre lockande men vad gör det? Money money money, kommer kännas så bra sen!
 
Nu när jag ändå sitter här o är helt euforisk dels är det väl lattens fel menmen, så tänkte jag berätta lite små såkallade intressanta saker. Har märkt att det uppskattas så.
 
1. När jag var liten o försökte verka cool så sa jag att jag hade kusiner i afrika.
2. Jag har 4 syskon. 4?! tänker ni nog men ja 4 syskon. Men endast ett är helsyskon med samma föräldrar. Min andra syster har bara samma mamma o de andra två är ingifta. Räknas ju dock som syskon ändå, hur konstigt det än känns.
3. Jag har haft en lillebror, men sen skilde sig pappa med hans mamma o så var han inte min lillebror längre.
4. När jag var liten så var jag värsta otursbarnet. Har bland annat blivit sparkad av en ko, dragit ett varmt strykjärn över mig så jag fick ärr på kinden, sprungit in i ett eluttag, i öppenspisen haha osv. Ett under att jag ens lever huh?
5. När jag gick i 8an gjorde jag en misslyckad färgning av mitt hår, eller ja det var toning så när färgen gick ur så var mitt hår mer åt det rosa hållet. Under den perioden kallades jag för mensbarnet, svårt att glömma. Ett annat smeknamn jag haft är "Grisen" och det fick jag på grund av min näsa. Minns att en kille i min klass hade klippt ut en knorr i papper o la bakom min röv på stolen när jag gick i typ 3an eller 4an? Blev superledsen.
6. Jag har börjat springa och jag njuter av det, känslan efter är helt oslagbar!
7. Sanna Maria Sjöström är den bästa vännen man kan ha, sjukt fantastisk människa dedär!
8. Någon gång i år ska jag på min förhoppningsvis sista hjärtkontroll. Känns super!
9. Trots allt tjat på mig själv att jag duger som jag är osv är jag fast i den onda cirkeln som säger att jag måste se ut som idealen. Som egentligen inte finns, blir så irriterad.
10. Jag är en jävel på o spräcka jeans. Inte många par som inte har ett hål nu kan jag ju säga, Sorgligt nog..
11. Jag heter egentligen Andersson i efternamn. Nygren är taget, min farmor hette de som ung.
 
Jag är ju hopplös på o skriva sjukt långa texter, haha...
Bjuppar på lite gamla bilder. SJUKT vilken skillnad, trodde jag ej...
Såhär såg jag ut under min högstadietid 12-15 år gammal och olycklig. Jag skäms faktiskt. HAHA!
O nu lite repriser på den 17år och 149 år gamla mycket lyckligare Emelie Nygren
 
De var allt för idag, tack för mig lovers! Nu ska jag duscha eheh, tiden flög tydligen bara iväg......
Snart så
Oj vad min uppdatering varit värdelös den senaste veckan. Men man har inte så stor lust o sitta vid datorn när det är kanonväder ute!
 
Men kan dra igenom mina senaste dagar så ni får en liten update dock!
Lördag: Drog till husum o var med Sanna, va ute hela dagen, gick massor, cyklade, åt vårrulle, skrattade, pratade och mycket mer. På kvällen kom mormor och morfar hit, vi åt och tittade på filmer. Mycket mysigt.
Söndag: Hmm, vad gjorde jag då egentligen? Ska jag vara ärlig så minns jag inte riktigt, det enda jag minns var att jag fick duscha i kallvatten på kvällen. Eller just det! Jag solade och läste, råkade somna o brände mig, eheh.
Måndag: Skola som vanligt, inget speciellt förutom att jag hade muntliga mattenationella som gick pung. Köpte samt lite nytt till garderoben. Sved lite i börsen men vad gör det, ibland måste man unna sig lite! Efter skolan så tog jag en långprommenad med Sanna och efter det drog jag till en annan kompis (haha) o vi bara chillade, myste framför serie, film ect. Riktigt bra kväll iallafall.
Tisdag: Sovmorgon även då, hade en redovisning i psykologi som gick bra. På lunchen kom några från Park o kastade vattenballonger och ägg i ljushallen så de luktade sjukt illa sedan. Efter lunch fick vi tillbaka mattenationella, för mig gick det pung. Men var inte ensam som tur var eheh. För er som inte fattar fick jag F. Efter det så fick vi sluta, drog ner på stan o köpte ett par shorts, sen for jag o Sanna hem till henne o käkade lite, bokade klipptid o sedan drog vi ut på en springtur! Riktigt skönt faktist, väldigt varmt dock. På kvällen så blev jag supertrött, somnade runt tio. Imorse när jag vaknade så upptäckte jag att jag att jag somnat med både smink och kläder på. Riktigt stabilt kan jag ju säga!
Ja, de var mina senaste dagar. Nu när jag ändå är på G kan jag ju ta o berätta lite om idag också!
 
Idag så blev det sovmorgon igen, hur skönt som helst! Kom in till skolan innan 9, snackade med franskaläraren om muntliga nationella som vi nu ska få göra imorrn. Sen gick vi upp till Foto. Betygsprat o så. Fick C förövrigt, riktigt nöjd trots allt o mina sista inlämningsbilder fick jag B på så jag är verkligen supernöjd!
Efter det så var det mer betygsprat. Matte dock, där fick jag F. Men i höst ska jag göra de 3 omproven jag har kvar o klarar jag de så godkänner han mig i matte. Så de känns ju sjukt skönt.
Sen va det lunch o efter lunch hade vi redovisning i engelska, vilket gick rätt bra. O sen var det sam/historia o då gjorde vi lite instuderingsfrågor inför ett litet prov vi har på fredag. De städades i klassrummet o vi han med 2bussen hem. Fruktansvärt skönt,
 
Men nu ska jag sluta skriva haha, får fortsätta i ett nytt inlägg. Ingen kommer orka läsa detta ändå så haha!
 
shortsen jag köpte, så snygga!
En vecka i Maj
Denna vecka har bestått av mattenationella, oro till engelska nationella muntliga, mjukglass, övningskörning, värme, springturer, skratt, plugg o allt där imellan. Har varit sånt superväder att jag inte alls har haft någon lust att sätta mig vid datorn.

De är nu 11 dagar kvar till sommarlov och 17 dagar kvar tills jag börjar sommarjobba. Gud vad tiden går snabbt!

Vad händer idag då? Jo, jag ska till husum för att umgås med Sanna. Gå på husumdan, käka vårrullar o bara njuta av det fina vädret.