1449 days ago, Påskafton 2009
Jag minns det som igår. Men det var påskafton 2009, andra branden på denna gård innom loppet av ett år. Det känns helt sjukt om jag får säga det själv. Det var den 11 April, vi satt och åt Påsklunch det var en väldigt fin dag förövrigt och det var då vi upptäckte det. Det brann på garagevinden, vadfan skulle vi göra nu liksom? Nästan ett år sedan husbranden, ett års jobb för o få upp ett nytt hus, skulle det nu vara förgäves?
 
Det var i princip de tankarna som flög runt i huvudet på en. Skulle vi mista vårt hem igen, efter att ha bott där i bara någon månad?
Tur som vi hade blev det inte så men garaget blev helt förstört, så där stog vi utan panna som kunde värma upp vattnet som går in i huset. Allt ordnade sig såklart. Det står ett nytt garage där nu. Men att ha den maximala oturen o råka ut för 2 bränder inom loppet av nästan 2 år. Det är sick.
 
Detta är en av orsakerna till att jag inte riktigt njuter av påsken till fullo, inte heller sista april, men det, de är en annan historia.
 
 
[1425137186.jpg]
bilderna är tagna ifrån ÖA
Påskafton
Ibland kan det vara ganska svårt att blogga.Vet oftast inte vad jag ska skriva om, detär ju inte sådär speciellt roligt o läsa vad jag gör om dagarna ara heller så nu får ni kommentera och ge förslag på vad jag kan skriva om som ni vill läsa om. Get it?
 
Men nu så tänkte jag berätta om min gårdag för er. Vaknade tidigt, låg o drog mig länge o sen gick ja upp o käkade, städade och aa sånt. På kvällen så gjorde jag hemmagjort Froxen yogurt med hallon och mums blev den verkligen! 
Sen låg jag o kikade på tv, svarade på frågor jag fått på min ask och ja sånt.
Idag så har jag varit vaken i ca en timme. Ska snart äta o sen får vi se vad denna dag kommer att bjuda på. Ikväll kommer iallafall Sara och Martin hit och äter med oss.
 
Nu ska jag kika på något avsnitt av livet enligt rosa tänkt jag, så puss så länge!
 
Skärtorsdag
Gårdagen var underbar, började den med att ha foto o sen matte, på matten så fick vi veta att Park hade stängt. Efter lunch så fick vi veta att Nola också skulle stänga så dagen blev väldigt kort, vilket var superskönt!

Jag och Sanna gick ner på stan och gjorde lite ärenden, drog en sväng på UH innan vi tillsist gick ner till Resecentrum för att ta 1 bussen hem. På bussen var det sjukt mycket folk samt ett kioskmongo som tryckte på stoppknappen för skojsskull.
tio i 2 så kom vi fram till Husum och då sprang jag till nästa buss för o komma hem.
Väl hemma så gjorde jag en sista chansning o färgade håret och gud så nöjd jag är, de gula är äntligen borta! Jag använde mig av en askblond färg från L'oreal. Efter fem så kollade jag in skolans hemsida för o se om skolan även skulle va stängd idag och det skulle den så ja fick sova ut idag. Super skönt o nu är det ingen skola förns 9 April och det känns oslagbart! Haha
 
Men nu så ska jag sätta mig o se lite One tree hill och sen käka. 
 

 
extremt dålig bild pågrund av dåligt ljus, trött emelie ect visar färgen bättre sen