Ba lite små ego sådär
Älskar verkligen kläderna, vitt o blå jeansväst samt silverhalsband (är inte så mycket för smycken annars men detta diggar jag skarpt). Ser så somrigt o fräscht ut! Blir givet min favorit outfit i sommar. Om de är varmt kör ja ba på vita shorts istället! Awesome! 
Hard work work
Jobbar röven av mig om dagarna. Därför jag inte skriver så mycket. Bara 5 arbetsdagar kvar nu, känns fucking awesome!
Regnade som satan inatt, blixtra o åska gjorde de med. Haha aldrig varit med om nå liknande. 
Annars då? Ne de har nog inte hänt så mycket faktist. Wifi fuckar ur o ja har slut på gratis internet på mobilen så ja är hyfsat lack just nu. Nu vet ni det. Fasters kissemisse fick förövrigt bebisar imorse, fyra stycken. Hur söta som helst!
 
 
 
Ärligt talat, vafan håll jag på med?
Nä ärligt talat så vet jag inte. Men något jag vet är att jag inte ligger o kravlar omkring på botten längre. Jag är lycklig, glad o allt dedär. Dock jäkligt trött just nu o jävligt trött på o jobba. Men vafan, cash is king och om 11 dagar så är jag fri och sätter mig på tåget till Västerås där jag stannar i 2 veckor.
Känner på mig att det kommer blli kanon.
 
En annan sak som är lite sämre är att det finns en massa människor jag saknar. Otroligt mycket. Men annars så äre kanoners.
 
Imorrn blir det jobb 7-16 o sen blir det o åka hem. Inga bortamatcher denna veckan. Vilket är rätt kasst men vafasen får lov o överleva o köra 2 bortamatcher nästa vecka istället. 
Ne nu ska jag borsta tänderna o krypa ner under täcket, kolla alla sociala medier o sen sova I guess.