Framtidsvisioner part 1
Carrie Bradshaw's appartment in NYinterior    I love the paisley print wall oh this is stunning!!!!!!!!!!!!!!!Love the dramatic front staircaseSTACKING SHELVESjacuzzi tub and rain shower | bathroomdream house
 
Om någon skulle fråga mig vad jag längtar till mest med att bli vuxen, flytta hemifrån o sånt så skulle jag svara: Att få inreda. Det är faktist det jag ser fram emot mest, att få välja möbler, färger, textiler, blommor, prydnader, allt dedär helt själv. 
Sen tar jag det hela lite längre o frågar mig själv. Vart vill jag bo? Vill jag bo med utsikt över en levande stad eller vill jag bo lite mer ute på landet?
 
Något jag vet redan nu är att jag vill ha det ljust, mycket fönster, gärna högt i tak. Stilrent men ändå hemtrevligt. Ljusa väggar, trägolv, högt i tak, takbjälkar. Massor av blommor, tavlor, hyllor. Ne men ni förstår säker, man kan spåna på länge. Men detta kommer att ändra sig, eller snarare. Jag kommer ändra mig, om och om och om igen. 
Allmänt random snack
I söndags gjorde jag inte så mycket i måndags var jag med en kompis som heter André. De två dagarna är inte ens kul o berätta om.
Men igår stack jag och Sanna in till stan, fyndade lite jeans. (Alla jag har har spruckit, eheh) Så nu har jag hela jeans igen, bra va?
Införskaffade mig även ett nytt headset då mitt blivit riktigt solkigt o äckligt.
Det spöregnade förövrigt hela dagen så de sög ju lite men vafasen, de är ju bara vatten.
 
Idag har jag varit duktig o fixat lite här hemma. Plockat med en massa tvätt, renbäddat sängen ect. Om ett par timmar nalkas det middag på fasters place. Hon bjuder på vindalo kyckling & kyckling i jordnötssås för de som inte riktigt pallar vindalon! Längtar!
Sen blire o gosa med kattbebisarna som blivit så stora o gosiga nu. 
Justja, när Sanna var här i lördags så cyklade vi ju dit o då fotade hon dem lite så jag kan ju faktist visa er vilka jädra sötnosar det är!
 
 
Foto och redigering: Sanna Sjöström
Reunion
 
Igår hade jag reunion med min festis. Vi cyklade o hälsade på kattbebisar, vandrade i skogen, åt hallon, åt mat, fotograferade, sprang, hoppade, skrattade o plaskade med fötterna i poolen. Superduper bra dag. 
Annars då? Jo ryggen kaosar så jag gör inte så mycket.