Lördagen den 28 December 2013
Ligger o kikar på The Jetsons just nu, riktigt nostalgiskt och mysigt. Ska snart gå och borsta tänderna o sedan krypa ner i sängen.
 
 
Fick lite tråkigt ikväll så jag fotade mina favoritdofter, har ju inte så mycket mer att skriva om så jag kör på detta.
 
Jag börjar med mina bodymists ifrån Victorias Secret.
Finns absolut ingenting negativt att säga om dessa, alla luktar verkligen gudomligt gott. Tänker definitivt införskaffa fler i andra dofter så småning om.
 
Love Spell och Coconut Passion beställde jag ifrån fyndiq.se. Nackdelen med fyndiq måste vara deras fasta frakt på 50kr oavsett om man bara gör en beställning på 19kr. Men vid samma tillfälle beställde jag andra saker så det funkade.
På fyndiq betalade jag 119:-/ flaska vilket är ett väldigt bra pris enligt mig. De håller verkligen super länge.
 
Den tredje, Such a flirt beställde jag ifrån Nordicfeel. Därifrån kommer jag även att beställa mists hädan efter. Nordicfeel har fri frakt, hur bra är inte det? Body mistsen är trots det lika billiga som på fyndiq. Perfekt!
 
 
Denna lilla goding, Justin Biebers senaste parfym The key fick jag av min lillasyster. Hur snällt?! Den luktar riktigt gott dessutom!
 
Dessa puddingar måste vara guds gåva till kvinnan. Man hittar de på H&M för endast 39:-! Hur perfekt är det inte?! De är dessutom edp så doften håller sig ett bra tag! Detta är de tre dofter jag testat, för det mesta använder jag Sweet Rose. Finns en massa fler än dessa så det är bara att lukta på alla o se vem du gillar mest! 👌