Lördagen den 28 December 2013
Ligger o kikar på The Jetsons just nu, riktigt nostalgiskt och mysigt. Ska snart gå och borsta tänderna o sedan krypa ner i sängen.
 
 
Fick lite tråkigt ikväll så jag fotade mina favoritdofter, har ju inte så mycket mer att skriva om så jag kör på detta.
 
Jag börjar med mina bodymists ifrån Victorias Secret.
Finns absolut ingenting negativt att säga om dessa, alla luktar verkligen gudomligt gott. Tänker definitivt införskaffa fler i andra dofter så småning om.
 
Love Spell och Coconut Passion beställde jag ifrån fyndiq.se. Nackdelen med fyndiq måste vara deras fasta frakt på 50kr oavsett om man bara gör en beställning på 19kr. Men vid samma tillfälle beställde jag andra saker så det funkade.
På fyndiq betalade jag 119:-/ flaska vilket är ett väldigt bra pris enligt mig. De håller verkligen super länge.
 
Den tredje, Such a flirt beställde jag ifrån Nordicfeel. Därifrån kommer jag även att beställa mists hädan efter. Nordicfeel har fri frakt, hur bra är inte det? Body mistsen är trots det lika billiga som på fyndiq. Perfekt!
 
 
Denna lilla goding, Justin Biebers senaste parfym The key fick jag av min lillasyster. Hur snällt?! Den luktar riktigt gott dessutom!
 
Dessa puddingar måste vara guds gåva till kvinnan. Man hittar de på H&M för endast 39:-! Hur perfekt är det inte?! De är dessutom edp så doften håller sig ett bra tag! Detta är de tre dofter jag testat, för det mesta använder jag Sweet Rose. Finns en massa fler än dessa så det är bara att lukta på alla o se vem du gillar mest! 👌
Sista fredagen 2013
Hade ingen lust alls o plugga.någon teori idag så det blev aldrig något med det. Har istället kärrat in ved åt pappa, kört lite styrke, lagat mat, duschat o ritat.
Fick äntligen hem mitt nya simkort idag o sedan beställde jag hem skyddsplast så jag slipper repor.
 
Nu ska jag snart gå ner o ta en kopp te o sedan sätta mig och trots olusten plugga teori. Men sedan jämna ut det hela med att se någon serie eller nån mysig film.
 
 
Fredag igen
Har knappt någon ordning på dagarna nu under lovet. Så de tog ett tag för mig att räkna ut att det faktist är fredag igen. Sjukt vad tiden går fort, lite tråkigt eftersom att det betyder att lovet snart är slut. Men det betyder även att de snart är tisdag o de kommer bli en bra dag.
 
Igår pluggade jag körkortsteori som gick åt skogen som ni redan vet. 
Efter att jag ätit middag så satte jag mig ner och ritade. Var så himla fokuserad att tiden bara sprang iväg, när jag började tröttna så kollade jag på klockan och då hade jag suttit i fem timmar. 
Det vat riktigt kul dock så jag klagar inte. Idag regnar det, så jag ska plugga mer teori, rita o köra lite styrke övningar så jag slipper problemrygg.
 
Vad ska ni hitta på idag? Mellandagsrea? Gymma? Tvmys med pojk- eller flickvännen, bästa kompisen eller kanske syskonen?