2013-08-30
Idag är det fredag och vad kan det betyda? Jo det betyder helg och att jag ännu en gång sover i husum. Nejdå, för en gångs skull tar jag o sover i stan istället.
Veckan ha vare chill, fyndade urbanears o universumsskönaste jeans igår så jag är helnöjd.
Idag har jag bara tre lektioner, precis som alla andra dagar denna vecka utom i måndags. Ja som ni märker så händer det inget intressant i mitt liv just nu. Har lust o åka utomlands nå veckor. Skulle vara sjukt skönt!
 
 
2013-08-27
Sitter för tillfället på kommunikations lektion. Rätt soft, efter detta har vi Svenska o sen är det slut för idag.

Fredag till Lördag spenderade jag i husum och annars i helgen har jag mest batra tagit det lugnt, Inte haft nån blogglust alls. Där av lite dött här på blogggen. Men nu ska jag vara aktiv på lektionen. Hehe
 
 
2013-08-22
Har njutit till max av de sista lovdagarna. Därför det varit så dött här!
Imorrn är det åter till vardagen, taggad trots allt. Första dagen på sista året o att vi börjar på en fredag gör det inte precis sämre! 
 
Har haft det toppen sen i fredags, va i husum hela helgen umgicks med bra människor. Sen på måndagen så tog jag det bara lugnt, tisdag åter till husum samt en sväng på stan där jag köpte hårfärg.
 
Blev så fruktansvärt less på det super solblekta o gulaktiga. Vandrar numera omkring i askblondt hår. Supernöjd, lite höstigare också.