Godnatt

Blir inte så mycket bloggning ikväll och ingen imorrn heller, för då sa jag som sagt vara med bästaste Mariam. Så vi hörs när vi hörs! Puss!
Bjuder på bilden, suddig o jävlig menmen osminkad o allt woho. Nämen som sagt.. Godnatt!
Uppdatering sker ikväll
Ska fira pappa o farbror hela dagen. Massa folk är här, mysigt! Ikväll blire o fara till mormor o morfar o sova där tills imorr! Men som sagt skriver sen! Puss!
Dagen var inte som igår, den var annorlunda.
Har slängt upp en MASSA bilder ifrån kvällen redan, så nu äre väl dax o berätta vad jag egentligen gjort!
Vi drog till husum o käkade hos min farbror, vi åt grillat. As gott.

När vi var där han vi även med o "dra finger", skjuta med luftgevär, skratta en massa, se på tv, skratta mer, säga nej till en Påle (HAHAHAHAHAHAHA) en "utbytes student" från Polen som knacka dörr o såg ut som skit, haha vad fan gjorde han i husum egentligen?!?!
Åke hade en fråge sport om vilka som skulle va på sedlarna sen o jag gissade att Ingemar Stenmark skulle vara på 200-lappen men jag hade fel, de var nån gotlänning...
Sen dansa Åke, (ingen taktkänsla alls ska jag säga) o sen lärde jag Åke o Martin o sjunga lilla snigel med stängd mun. Ja ni förstår, ganska cp o efterblivet menmen de var KUL!
När jag kom hem så sa pappa efter många om och men att jag fick stanna i stan på sista efter fotograferingen o vara med Mariam! HUR KUL?!?!? Blir super!
Nä nu ska jag nog sova.. Amanda väcker mig om nåra timmar då vi ska uppvakta pappa med paketos på sängen! Men godnatt alla gullpluttar, sov gott o dröm om fisk! Puss!