Fuckin less
Jag är så jävla less på allt och alla nu alltså. Önska jag kunde skriva av mej här men det kan jag ju inte tyvärr...
Samma jävla fucking samtals ämne nu i två veckor. Snacka om att man blir less. Nä nu ska jag inte skriva nå mer, för då kanske jag försäger mej o allt far åt helvette.


Vi hörs lovers! Bloggar sen, stay tuned! LoveTumblr_lqe0o85vbo1qz4d4bo1_500_large_large
Ingen jävel är perfekt, så varför måste jag vara det?
Mössa i Augusti
Jag kom o tänka på en grej, skulle man inte kunna söka till Talang 2012 o ens talang är grimaser? Hmm, jag skulle nog gå långt, fan va ful jag är.
Just nu sitter jag iallafall här o filpsoferar som vanligt, men idag med mössan på huvudet eftersom att jag fryser som en jävla gnu.


Jag har tänkt på en annan grej med.. men nu glömde jag vad det var.. FAN AH. Jag vill ha godis, ja har godis, nu ska jag äta godis, nomnom massa gott. Nä nu ska jag försöka vara seriös.


Jag har försökt o lära mej namnen på dom i klassen idag också. Går väll sådär, kan nästan alla nu. Fatta 31 st är fler än man tror, och komma ihåg vad alla heter är en hel vetenskap om jag ska vara ärlig. Vänta jag ska springa o hämta en chokladbit. Haha ojoj vad jag är tjock..
Nä men nu har jag inge mer vettigt o skriva. Imorrn har jag sovmorgon till 10:00 men ändå måste jag kliva upp tidigt som fan... Det OGILLAS!


Nä men nu ska jag ta arslet ur vagnen o se på tv med familjen. Vi hörs imorrn Puss o Knull


KOM PÅ EN GREJ SOM JA MÅSTE BERÄTTA!!!!
Jag lyckades missa bussen idag, gud så duktig jag är ;) haha så intressant o veta!